ATV

ATV, Fyrhjulingar & Rangers

 

En ATV (All-terrain vehicle) är ett terränggående motorfordon på fyra hjul. Andra vanliga benämningar är också fyrhjuling, UTV, terränghjuling och Quad. 

Det som modellerna har gemensamt är att alla i huvudsak är gjorda för att gå i terräng. Det som däremot skiljer dem åt är att det finns olika modeller som passar för olika typer av körning. Det kan därför vara svårt att veta vilken fyrhjuling man ska välja.

 

MC-palatset har bred kunskap och lång erfarenhet av fyrhjulingar. Vi hjälper dig med ditt ATV-köp oavsett om du är ute efter nöjeskörning, fordon till jakt eller till nyttotrafik. Vi samarbetar dessutom med varumärket Polaris som är ett av det största i världen på just detta område.

 

Vi har fyrhjulingar som passar alla behov!

Vilken modell ska jag välja?

 

Den viktigaste frågan du bör ställa dig är vad du ska göra med din nya ATV?
Vad ska den uppfylla för funktion och syfte? Behöver du en fyrhjuling för skogs- och lantbruk? Vid jakt? Eller ska den enbart köras för nöje?

 

När du kommit fram till det så är nästa steg att fundera över hur mycket du är beredd att lägga på din ATV. Vad säger plånboken?

 

Hos oss hittar du något i alla prisklasser och vi hjälper dig hela vägen i ditt beslut. Det är viktigt för oss att du ska känna dig nöjd med ditt köp och att du har gjort rätt val av fyrhjuling.

 

Har du fler frågor och funderingar?
Kontakta oss på MC-palatset så hjälper vi dig!

 

Du når oss på telefon:

016- 200 10 20

 

Eller skriv till oss:

info@mcpalatset.se