Om oss

Om oss

 

Vi som äger MC-palatset heter Jonas och Sören. Vi har känt varandra i 25 år och har haft ett gemensamt intresse för motorfordon i hela våra liv. När möjligheten sedan dök upp att starta egen
MC-butik tillsammans, så tog vi chansen direkt!

 

Vi delar samma mål och vision om att bli bäst inom våra områden. Vi vill också skapa en plats där du som kund känner dig väl mottagen och högt prioriterad, varje gång du besöker oss!

 

När du kommer in till MC-palatset så möts du inte av en säljare i kostym, utan av en person som brinner för motorfordon lika mycket som du. Vi finns där för att dela med oss av vår kunskap och utför våra tjänster med stor glädje och stort engagemang.

 

Vi tror mycket på den personliga kontakten mellan kund och försäljare.
Är du nöjd och glad så är vi nöjda och glada!

 

 

Vilka är vi då?

 

 

Jonas En glad och trevlig motorkille som har lång erfarenhet inom fordonsbranschen. Han har tidigare drivit skadeverkstäder men satsar nu fullt ut på den riktiga drömmen – att starta upp och driva MC-palatset. En butik som samarbetar med större varumärken såsom KTM och Polaris.
Varumärken som det länge varit brist på i närområden kring Eskilstuna.

 

Jonas är vår huvudansvarige inom KTM, Cross och Enduro.
Har ni några funderingar kring de områdena så är han rätt person att fråga.

 

Sören – En lika glad och trevlig kille som har lång erfarenhet inom lantbruk, skog och jakt.
Han har alltid haft ett intresse för motorfordon och är duktig på områden inom ATV, UTV och fyrhjuling. Då han själv har erfarenhet av just lantbruk så vet han därför vilka motorfordon som fungerar bäst för våra bönder och skogsarbetare.

 

Sören är vår huvudansvarige inom Polaris och ATVs.
Han kommer även åka ut och visa upp demo-exemplar av ATVs för de som använder den i nyttotrafik. Kontakta oss gärna om du är intresserad av ett sådant besök.

 

Välkommen till oss på MC-palatset!

Våra medarbetare

 

 

Peter – Vår duktiga mekaniker som har ett stort intresse för motorfordon och en förkärlek till tävling och racing. Han har haft detta intresse ända sedan han såg sin första cross vid 5 års ålder.
Den upptäckten ledde till att han sedan körde och tävlade i cross fram till 20-årsåldern, då en krossad ryggkota satte stopp för tvåhjuligt.

 

Istället gick han över till bilsport och racing och började sin karriär som mekaniker genom att arbeta
åt speedwayföraren Kenny Olsson. Ett yrke som sedan fastnade och har fortsatt sedan dess med olika inriktningar.

 

Hans styrka är att han alltid ger 110 % i allt han gör och är noga med att jobbet alltid blir ordentligt gjort. Noggrannhet och detaljer är väldigt viktigt och han släpper aldrig ifrån sig arbetet förrän det uppfyller alla krav och önskemål.

 

Han har gått KTM:s egna utbildningar för mekaniker och kommer så småningom ha gjort dem alla, upp till nivå orange (som är den sista och högsta nivån).

Kontaktuppgifter

 

 

Telefon: 016-200 10 20
E-post: info@mcpalatset.se